Vriendin is een echte ‘vriendin’ aan wie je je verhaal kwijt kunt en die je begrijpt. Elke lezeres moet zich in Vriendin herkennen en voelen: ik ben niet de enige die hier tegenaan loopt. Vriendin is altijd integer, waardoor veel vrouwen hun verhaal openlijk durven te vertellen. Het voelt veilig.


Vriendin staat voor herkenbare, openhartige en indringende persoonlijke levensverhalen – zowel online als offline. Onze verhalen zijn authentiek, net als onze lezeressen. Niet voor niets is onze pay off: Vriendin: Echt. Zoals jij.

Daarnaast geeft Vriendin praktische tips voor thuis, in de keuken, voor beautyproducten, boeken en de laatste mode. Hiermee maken we het leven van onze lezeres makkelijker. Wij bieden inspiratie en aspiratie: wij brengen de lezeres op nieuwe ideeën. Vriendin biedt bovendien voordeel door winacties en kortingen op relevante producten. Zo verdient de lezeres Vriendin als het ware ‘terug’ in praktisch voordeel.

Vriendin is een eigentijds vrouwenweekblad waarbij overeenkomsten tussen vrouwen en gedeelde emoties van vrouwen centraal staan. Elke week presenteert Vriendin een scala aan emoties door te schrijven over het dagelijks leven van vrouwen. De toon is opgewekt zonder oppervlakkig te zijn.

Ik wil adverteren > 

Aanvraag adverteren Vriendin

Wat leuk dat u geïnteresseerd bent om te adverteren in Vriendin. Laat hier uw contactgegevens achter dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

  Wilt u meer informatie over het magazine Vriendin en onze tarieven? U kunt onze Mediakit met onze tarieven hieronder downloaden.


  Mediakit - Tarieflijst

  Vriendin

  Wilt u meer informatie over adverteren in Vriendin?

  Verkoopafdeling Vriendin

  E. info@zadkinemedia.nl

  T. 010 436 91 24