NRC bereikt 4,1 miljoen lezers per maand, en is daarmee de kortste weg naar het meest selectieve bereik in hoog opgeleide, kapitaalkrachtige Nederlanders.


NRC staat voor unieke en onderscheidende kwaliteitsjournalistiek en met deze journalistiek bereiken we zowel met papier als digitaal een hoogopgeleide en kapitaal krachtige doelgroep. De NRC-lezer is hoogopgeleid en kapitaalkrachtig en bevindt zich bovengemiddeld vaak in sociale klasse AB1. NRC heeft het hoogste selectieve bereik in AB1.

Ik wil adverteren >

Aanvraag adverteren NRC

Wat leuk dat u geïnteresseerd bent om te adverteren in NRC. Laat hier uw contactgegevens achter dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

  Voorbeeld Branded Content op iPad

  Verhalen waar je wijzer van wordt

  NRC branded content ontwikkelt unieke, relevante en betekenisvolle content en vertaalt de kernkwaliteiten van NRC: kwaliteit, betrouwbaarheid en deskundigheid in verhalen waar je wijzer van wordt. Altijd met respect voor de lezer en met de doelstellingen van opdrachtgevers als uitgangspunt. De producties worden op journalistieke wijze gemaakt en dienen allemaal het gewenste effect te bereiken: invloed door inhoud.

  Relevante content op het juiste moment!


  Wilt u meer informatie over NRC branded content en onze tarieven? U kunt onze Mediakit hieronder downloaden.


  Mediakit - Tarieflijst

  NRC branded content

  Wilt u meer informatie over NRC branded content?

  Johan van Dijk

  E. jvandijk@zadkinemedia.nl

  T. 010 436 91 24