Hou je van Nederland, dan hou je van Party! Wij staan voor vaderlandse gezelligheid, brengen wekelijks de Hollandse sterren bij de lezers thuis. Party barst (net als onze lezers) van de levenslust, Party zit bovenop het shownieuws, maar oordeelt niet, is respectvol en soms een beetje stout. Party is vooral gezellig en wil de lezer vermaken op vele vlakken. Party heeft humor (zowel in beeld als in tekst) en zorgt wekelijks voor een glimlach op het gezicht van de lezers. De lezer moet bij de laatste pagina het gevoel hebben: ik ben duidelijk niet de enige bij wie het weleens tegenzit in het leven. En die wetenschap geeft de Party-lezer een fijn gevoel. Party geeft haar lezers wekelijks een uniek inkijkje in het privéleven van de Nederlandse artiesten.


Met onze openhartige interviews en onthullende reportages, maar ook met onze Lifestyle, Beauty en Culinair rubrieken weten we onze lezers te informeren en te vermaken. Onze puzzels zijn enorm populair, in de Party-lezers schuilt overduidelijk een fanatieke puzzelaar. De prachtige prijzen die te winnen zijn kunnen eveneens rekenen op applaus in de huiskamers. De Partylezers blijven graag op de hoogte van het wel en wee van de Hollandse artiesten en in die behoefte voorziet Party hen met veel enthousiasme en plezier. Onze belofte: Met Party is het altijd feest! Party is niet vies van een sappige roddel, maar is er nooit op uit om iemand opzettelijk onderuit te halen. Party staat voor vaderlandse showbizz, informatief, vermakelijk, levenslustig, gezelligheid en polonaise.

Party, bij ons in Holland

Ik wil adverteren > 

Aanvraag adverteren Party

Wat leuk dat u geïnteresseerd bent om te adverteren in Party. Laat hier uw contactgegevens achter dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

  Wilt u meer informatie over het magazine Party en onze tarieven? U kunt onze Mediakit met onze tarieven hieronder downloaden.


  Mediakit - Tarieflijst

  Party 2024

  Wilt u meer informatie over adverteren in Party?

  Verkoopafdeling Party

  E. info@zadkinemedia.nl

  T. 010 436 91 24