Royalty is het grootste tijdschrift over vorsten en is dé autoriteit op het gebied van alles omtrent de nationale en internationale koningshuizen. Royalty is volledig in het brengen van alle soorten content over het leven en het wel en wee van de binnen- en buitenlandse royals. Onder leiding van royalty-deskundige Marc van der Linden wordt Royalty gemaakt door een team van bevlogen professionals. Royalty slaagt er elke keer weer in om de koninklijke wereld dichtbij haar lezers te brengen. Royalty duikt in de rijke geschiedenis van de Oranjes, reist mee met belangrijke bezoeken van de koning en de koningin en is aanwezig bij dé fotomomenten van het koninklijk paar en de prinsessen. De lezers worden elk nummer getrakteerd op een uitgebreid en persoonlijk verslag en prachtige fotoreportages van al deze nieuwswaardigheden. Ook brengt Royalty exclusieve en persoonlijke interviews en achtergrondverhalen van heel veel royal nieuws: van bruiloften, overlijden, geboortes, romantiek, staatsbezoeken, koninklijke feesten, vakanties, portretten van sterke royalty vrouwen, tot aan sprookjesachtige mode en sprankelende juwelen.

Om haar lezers zo volledig mogelijk op de hoogte te houden, brengt Royalty al het koninklijk nieuws in tekst en beeld via de verschillende kanalen van Royalty: via het tijdschrift, specials, exclusieve uitgaves, de website, social kanalen, foto’s, video en events. Royalty-deskundige Marc van der Linden, ook bekend als royaltyexpert bij RTL Boulevard, bekleedt hierin een prominente rol. Het kan dan ook niet anders dan dat de lezers zich dichtbij de royals voelen en het royal-leven als het ware zelf beleven. Royalty, hét koninklijke tijdschrift, brengt de royals dichterbij!

Ik wil adverteren > 

Aanvraag adverteren Royalty

Wat leuk dat u geïnteresseerd bent om te adverteren in Royalty. Laat hier uw contactgegevens achter dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

  Wilt u meer informatie over het magazine Royalty en onze tarieven? U kunt onze Mediakit met onze tarieven hieronder downloaden.


  Mediakit - Tarieflijst

  Royalty

  Wilt u meer informatie over adverteren in Royalty?

  Verkoopafdeling Royalty

  E. info@zadkinemedia.nl

  T. 010 436 91 24