Binnen Qualis zijn daartoe eigen media ontwikkeld; onder meer Qualis Magazine, de verzameluitgave Qualis Gallery en de exclusieve woningsite www.qualis.nl. De adverteerder, die zich richt op het exclusieve segment, kan via deze media rechtstreeks in contact komen met deze geselecteerde doelgroep.


Het landelijke Qualis-netwerk bestaat uit vijftig gerenommeerde makelaarskantoren die iedere dag in contact staan met verhuizende consumenten in het hogere segment. De makelaars hebben stuk voor stuk een bepalende positie in hun gebied. Breng deze interessante groep van consumenten één op één in contact met uw merk met een slimme marketingaanpak.

Ik wil adverteren > 

Aanvraag adverteren Qualis

Wat leuk dat u geïnteresseerd bent om te adverteren in Qualis. Laat hier uw contactgegevens achter dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

  Zo bereikt u per post met het Qualis Lifestyle Magazine (3x per jaar) maar liefst 24.000 huishoudens in het hogere marktsegment. Daarnaast kunt u met Qualis Gallery magazine (2 x per jaar) uw merk positioneren richting 12.000 Te Koop staande woningen in het hogere segment. Dat zijn mensen die nú keuzes maken rondom bijvoorbeeld financiering, verbouwing en inrichting van de nieuwe woning.

  Wilt u meer informatie over hoe u via Qualis deze doelgroep kunt bereiken? Download hieronder direct de Mediakit!


  Mediakit - Tarieflijst

  Qualis 2024

  Wilt u meer informatie over adverteren in Qualis?

  Verkoopafdeling

  E. info@zadkinemedia.nl

  T. 010 436 91 24