Frequentie

Magazine 4x per jaar | Gallery 2x per jaar

Oplages

24.000

Adverteren in Qualis

Kom in contact met de high-end woningmarkt

Binnen Qualis zijn daartoe eigen media ontwikkeld; onder meer Qualis Magazine, de verzameluitgave Qualis Gallery en de exclusieve woningsite www.qualis.nl. De adverteerder, die zich richt op het exclusieve segment, kan via deze media rechtstreeks in contact komen met deze geselecteerde doelgroep.

Het landelijke Qualis-netwerk bestaat uit vijftig gerenommeerde makelaarskantoren die iedere dag in contact staan met verhuizende consumenten in het hogere segment. De makelaars hebben stuk voor stuk een bepalende positie in hun gebied. Breng deze interessante groep van consumenten één op één in contact met uw merk met een slimme marketingaanpak.


Zo bereikt u per post met het Qualis Lifestyle Magazine (4x per jaar) maar liefst 24.000 huishoudens in het hogere marktsegment. Daarnaast kunt u met Qualis Gallery magazine (2 x per jaar) uw merk positioneren richting 12.000 Te Koop staande woningen in het hogere segment. Dat zijn mensen die nú keuzes maken rondom bijvoorbeeld financiering, verbouwing en inrichting van de nieuwe woning.

Wilt u meer informatie over hoe u via Qualis deze doelgroep kunt bereiken? Download hieronder direct de Mediakit!


Mediakit – Tarieflijst

Qualis

Wilt u meer informatie over adverteren in het Qualis?

Verkoopafdeling Qualis

E. info@zadkinemedia.nl

T. 010 436 91 24

Heeft u vragen of wilt u adverteren?

010 436 91 24

Neem contact op via de mail.

info@zadkinemedia.nl

Adres

Plein Eendragt 11b, 3111 AR Schiedam

© Copyright 2021 Zadkine Media