Als automerk met een grote symbolische waarde wil Mercedes-Benz met zijn doelgroep communiceren: om haar te informeren, haar belangstelling vast te houden en haar merktrouw te bestendigen.

Ik wil adverteren > 

Aanvraag adverteren Mercedes

Wat leuk dat u geïnteresseerd bent om te adverteren in Mercedes. Laat hier uw contactgegevens achter dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

  Eveneens wil het merk zijn publieke imago onderhouden en ontwikkelen. Onder de vele beschikbare communicatiemethoden is een specifiek klanten magazine een must. Het biedt de kans om in detail aandacht te besteden aan tal van onderwerpen die direct verband houden met het ‘merk met de ster’: de presentatie van nieuwe modellen, beroemde historische modellen, technologische ontwikkelingen of de motorsport in het algemeen. Bovendien kan het magazine ook topics buiten de automobielwereld behandelen. Naast interessante onderwerpen als reizen, gastronomie en kunst, kunnen thema’s die dezelfde waarden als Mercedes-Benz uitdragen (zoals moderniteit, raffinement, elegantie en levenskunst) aan bod komen.

  Wilt u meer informatie over Merdeces magazine en onze tarieven? U kunt onze Mediakit met onze tarieven hieronder downloaden.


  Mediakit - Tarieflijst

  Mercedes 2024

  Wilt u meer informatie over adverteren in Mercedes?

  Martin van der Lubbe

  E. mvanderlubbe@zadkinemedia.nl

  T. 010 436 91 24