Santé is hét tijdschrift voor vrouwen die bewust gezond, energiek en gelukkig in het leven willen staan. Of het nu gaat om gezonde gewoonten, lekker eten, bewegen, in balans blijven, werk, liefde, seks en relaties, of er verzorgd uitzien; de verhalen en adviezen in Santé helpen vrouwen op weg naar een healthy & happy lifestyle. Santé is altijd deskundig, nuchter en positief. Je doet het al heel goed – en misschien kan het met onze hulp nog beter.


Onze belofte: inspiratie voor een healthy lifestyle Santé staat voor gezond leven, je energiek voelen en lekker in je vel zitten. Door bewuste keuzes te maken op het gebied van voeding, bewegen, balans en duurzaamheid. Gezond leven betekent ook leuk, gelukkig en lekker leven, met ruimte om te genieten en te ontspannen. Elke maand inspireren en motiveren we lezeressen met achtergrondverhalen, gezondheidsrubrieken, praktische tips, lekkere recepten, en de laatste inzichten van experts zoals (sport) artsen, psychologen, relatiedeskundigen en (voedings)wetenschappers. Vandaar onze belofte: inspiratie voor een healthy lifestyle.

Naast tips voor gezond leven inspireert Santé met trendy shoppings, mode, beautyproducten, keukenspullen, reizen en woonartikelen. Daarbij hebben we extra aandacht voor duurzame alternatieven en oplossingen. Zo maken we het leven van onze lezeres een stukje leuker, een beetje mooier en een tikkeltje ‘groener’ waar het kan. Santé biedt bovendien aantrekkelijke win-acties en kortingen op relevante producten. Zo verdient de lezeres Santé als het ware terug in praktisch voordeel.

Ik wil adverteren > 

Aanvraag adverteren Santé

Wat leuk dat u geïnteresseerd bent om te adverteren in Santé. Laat hier uw contactgegevens achter dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

  Wilt u meer informatie over het magazine Santé en onze tarieven? U kunt onze Mediakit met onze tarieven hieronder downloaden.


  Mediakit - Tarieflijst

  Santé 2024

  Wilt u meer informatie over adverteren in Santé?

  Verkoopafdeling Santé

  E. info@zadkinemedia.nl

  T. 010 436 91 24