Het merk EW biedt u de mogelijkheid om direct te communiceren meteen hoogopgeleide en welgestelde doelgroep.


EW-lezers zijn kritisch, nieuwsgierig en eigenzinnig, en willen zelf hun mening vormen. Ze zijn veelal zakelijk beslisser (ondernemer of bestuurder), vermogend, ondernemend en reislustig, gaan behendig om met geld, en houden van comfort en lekker eten. Ze zijn maatschappelijk betrokken en hebben een brede interesse in politiek, economie, buitenland, cultuur en wetenschap.

Ik wil adverteren > 

Aanvraag adverteren EW

Wat leuk dat u geïnteresseerd bent om te adverteren in EW. Laat hier uw contactgegevens achter dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

  EW Huizen is speciaal ontwikkeld voor zowel particuliere als zakelijke adverteerders binnen de branche onroerend goed. Het biedt de mogelijkheid om onroerend goed onder de aandacht te brengen bij EW-lezers. Wilt u zelf uw huis verkopen of wilt u als makelaar een object op de markt brengen? Wij helpen u om op eenvoudige wijze de advertentie(s) op tegeven. Uw advertentie wordt vervolgens geplaatst op een stijlvol opgemaakte full colourpagina in EW.

  Met de rubrieksadvertenties Bijzondere Zaken kunt u ook met geringe budgetten verrassende resultaten behalen.

  Wilt u meer informatie over het magazine Beau Monde en onze tarieven? U kunt onze Mediakit met onze tarieven hieronder downloaden.


  Mediakit - Tarieflijst

  EW 2024

  Mediakit - Tarieflijst

  EW Huizen

  Wilt u meer informatie over adverteren in het EW?

  Johan van Dijk

  E. jvandijk@zadkinemedia.nl

  T. 010 436 91 24