NRC bereikt 4,1 miljoen lezers per maand, en is daarmee de kortste weg naar het meest selectieve bereik in hoog opgeleide, kapitaalkrachtige Nederlanders.


NRC staat voor unieke en onderscheidende kwaliteitsjournalistiek en met deze journalistiek bereiken we zowel met papier als digitaal een hoogopgeleide en kapitaal krachtige doelgroep. De NRC-lezer is hoogopgeleid en kapitaalkrachtig en bevindt zich bovengemiddeld vaak in sociale klasse AB1. NRC heeft het hoogste selectieve bereik in AB1.

Advertentie campagne > 

Aanvraag adverteren NRC

Wat leuk dat u geïnteresseerd bent om te adverteren in NRC. Laat hier uw contactgegevens achter dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

  Print + Online

  4,1 miljoen lezers

  per maand

  nrc.nl

  41,5 miljoen pageviews

  per maand

  Rubrieksadvertenties Bijzondere Zaken

  Met 'NRC Bijzondere Zaken' biedt Zadkine Media u de mogelijkheid om via gerubriceerde advertenties doordeweeks en in het weekend te adverteren en hiermee bereikt u ruim 1.400.000 hoogopgeleide en kapitaalkrachtige lezers.

  NRC Amsterdam en/of Rotterdam strook

  In de Amsterdam- en Rotterdam strook voorzien wij de inwoners van de regio van de aanbieders uit de regio. De strook verschijnt elke zaterdag in NRC Weekend.

  NRC Bijzonder Zakelijk (voorheen Beleggen)

  Het Economie-katern is dan ook een dagelijks update over inzichten in “werk & geld” en wat dat kan betekenen voor onze lezers. Ook de beursweek in één oogopslag is een vast gewaardeerd onderdeel. Laat onze lezer kennismaken met uw beleggingsmogelijkheden.

  NRC Branded Content

  NRC branded content ontwikkelt unieke, relevante en betekenisvolle content en vertaalt de kernkwaliteiten van NRC: kwaliteit, betrouwbaarheid en deskundigheid in verhalen waar je wijzer van wordt. Altijd met respect voor de lezer en met de doelstellingen van opdrachtgevers als uitgangspunt. De producties worden op journalistieke wijze gemaakt en dienen allemaal het gewenste effect te bereiken: invloed door inhoud.

  NRC Exclusieve Relatiebemiddeling

  Met ‘NRC Exclusieve Relatiebemiddeling’ biedt Zadkine Media u de mogelijkheid om via gerubriceerde advertenties in het NRC Weekend te adverteren. Wilt u uw relatiebureau onder de aandacht brengen bij ruim 594.000 hoogopgeleide en kapitaalkrachtige lezers? Of wilt u met uw bureau persoonsadvertenties plaatsen? Bespreek alle mogelijkheden met onze Media-Adviseur Jacoline de Rooij.

  NRC Vastgoed (voorheen Huizen)

  NRC Huizen is speciaal ontwikkeld voor zowel particuliere als zakelijke adverteerders binnen de branche onroerend goed. Het biedt de mogelijkheid om onroerend goed onder de aandacht te brengen bij NRC-lezers. Wilt u zelf uw huis verkopen of wilt u als makelaar een object op de markt brengen? De NRC Huizenrubriek verschijnt elke zaterdag in NRC Weekend. Wij helpen u om op eenvoudige wijze de advertentie(s) op te geven. Uw advertentie wordt vervolgens geplaatst op een stijlvol opgemaakte full colourpagina in NRC Weekend.  Meer lezen over de verschillende advertentie mogelijkheden?