Wat is BijzondereZaken.nl?

BijzondereZaken.nl is het platform voor particuliere en zakelijke rubrieksadvertenties. Het grootste label van rubrieksadvertenties waarmee u eenvoudig en voordelig miljoenen koopkrachtige consumenten bereikt via toptijdschriften, dagbladen en online. Wij voegen steeds nieuwe titels toe zodat u eenvoudig en snel uw aanbod onder de aandacht brengt van miljoenen lezers. Adverteren in toptitels met rubrieksadvertenties is uiterst effectief.

Waar vind u BijzondereZaken.nl?

Natuurlijk op onze website BijzondereZaken.nl en in diverse titels zoals NRC Handelsblad, nrc.next, Elsevier, Seasons, KNIP mode, Zin en Plus Magazine. Daarnaast zijn wij actief op Facebook, Instagram en Twitter.

Hoe kan je een rubrieksadvertentie plaatsen in een van de Titels?

Geef gemakkelijk uw advertentie op via onze online tool, Maak uw Advertentie. Plaats in vier stappen eenvoudig uw advertentie. Wilt u persoonlijk advies, neem vrijblijvend contact op met een van onze verkopers.

Online adverteren via BijzondereZaken.nl

Wilt u online zichtbaar zijn op onze website? Neem contact op met de verkoopafdeling.

Adverteren op Sociale Media

Wilt u zichtbaar zijn op onze Sociale Media kanalen zoals Facebook, Instagram en Twitter? Neem vrijblijvend contact op met onze verkopers.


Wilt u meer informatie over adverteren bij BijzondereZaken.nl?

Verkoopafdeling

E. info@zadkinemedia.nl

T. 010 436 91 24

Heeft u vragen of wilt u adverteren?

010 436 91 24

Neem contact op via de mail.

info@zadkinemedia.nl

Adres

Plein Eendragt 11b, 3111 AR Schiedam

© Copyright 2021 Zadkine Media