HP/De Tijd volgt de actuele ontwikkelingen in de politiek, cultuur, literatuur, media, wetenschap en technologie en houdt een vinger aan de pols van de samenleving. Het merk verbindt zich niet aan welke politieke of maatschappelijke beweging dan ook, maar bericht altijd onafhankelijk, scherpzinnig en waar kan met humor. HP/De Tijd is hét opinieblad voor de hoogopgeleide, vrijdenkende Nederlander met stijl. HP/De Tijd is immer in beweging: heerlijk helder en een beetje brutaal.

Doelgroep De lezer van HP/De Tijd is een hoogopgeleide en mondaine bon vivant van 35 jaar en ouder met maatschappelijke interesse en culturele belangstelling. Hij of zij woont vaak in grootstedelijk gebied, heeft een bovengemiddeld inkomen en werkt in een leidende positie.

Kernwaarden Transparant, onafhankelijk, spraakmakend, betrouwbaar, scherp & bij de tijd, ambachtelijk, geestig, onconventioneel, reflectief op het nieuws.

Ik wil adverteren > 

Aanvraag adverteren

HP/de Tijd

Wat leuk dat u geïnteresseerd bent om te adverteren in HP/de Tijd. Laat hier uw contactgegevens achter dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

  Wilt u meer informatie over het magazine HP /de Tijd en onze tarieven? U kunt onze Mediakit met onze tarieven hieronder downloaden.


  Mediakit - Tarieflijst

  HP/de Tijd 2024

  Wilt u meer informatie over adverteren in HP/ de Tijd?

  Verkoopafdeling HP/de Tijd

  E. info@zadkinemedia.nl

  T. 010 436 91 24