Weekend is een cadeautje voor iedere vrouw. Wekelijks lezen honderdduizenden Nederlanders maar wát graag over het privéleven van bekende Nederlandse mannen en vrouwen, het koningshuis én de grote sterren uit het buitenland. Wie Weekend leest is altijd op de hoogte van de laatste romances, scheidingen en leuke, opvallende nieuwtjes uit de wereld van de showbizz. Bovendien zorgen de wekelijkse interviews met de sterren zélf ook voor het nodige leesplezier.


Onze belofte: Lees je Weekend, weet je meer.

Middels het brengen van primeurs zorgt de redactie van Weekend dat de lezeres daadwerkelijk méér weet dan anderen. Ook het afgelopen jaar haalden verschillende exclusieve primeurs het nieuws, en werd ons nieuws overgenomen in veel andere media. Of het nou ging om de scheiding van Romy Monteiro, de nieuwe minnares van Humberto Tan, of de eerste foto van de nieuwe liefde van André Hazes, Weekend blijkt keer op keer het beste op de hoogte te zijn van alle showbizzbladen in Nederland. Na het lezen van de Weekend kun je met een gerust hart deelnemen aan de gesprekken bij de koffieautomaat of tijdens je wekelijks kop thee met je vriendinnen. Je bent op de hoogte van het laatste showbizznieuws, want Lees je Weekend, weet je meer!

Ik wil adverteren > 

Aanvraag adverteren Weekend

Wat leuk dat u geïnteresseerd bent om te adverteren in Weekend. Laat hier uw contactgegevens achter dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

  Wilt u meer informatie over het magazine Weekend en onze tarieven? U kunt onze Mediakit met onze tarieven hieronder downloaden.


  Mediakit - Tarieflijst

  Weekend 2024

  Wilt u meer informatie over adverteren in Weekend?

  Verkoopafdeling Weekend

  E. info@zadkinemedia.nl

  T. 010 436 91 24