De Telegraaf is één van de belangrijkste mediamerken van Nederland. Een instituut in het medialandschap.


De Telegraaf heeft een enorm bereik en staat met 50% van de Nederlandse bevolking in contact. Met nieuws uit binnen- en buitenland. Achtergrondverhalen op het gebied van de actualiteit, sport, de financiële wereld en entertainment.

Een landelijk dagblad met écht landelijke dekking

De Telegraaf biedt als landelijk dagblad een écht landelijke dekking een efficiënte én effectieve oplossing voor adverteerders om hun boodschap impactvol onder de aandacht te brengen van vele doelgroepen.

Onafhankelijk & uitgesproken

De Telegraaf heeft een groot bereik en staat met ruim 50% van de Nederlandse bevolking in contact. In duidelijke taal, dichtbij de lezer. Via print en digitaal.

24 uur per dag actueel

Nieuws uit binnen- en buitenland. Achtergrondverhalen op het gebied van actualiteit, sport, de financiële wereld en entertainment.

Voor gespreksbepalers

De Telegraaf bepaalt het gesprek. Durft een duidelijke mening te hebben. En is er dus voor mensen met een duidelijke mening. Die stelling nemen en ergens voor staan.

Sluitingstijden

Editie maandag: Donderdag voor 12.00 uur

Editie woensdag: Maandag voor 14.00 uur

Editie donderdag: Dinsdag voor 14.00 uur

Editie vrijdag: Woensdag voor 14.00 uur

Editie zaterdag / weekend: Donderdag voor 12.00 uur

Wilt u meer informatie over Telegraaf Speurders BijzondereZaken.nl en onze tarieven? U kunt onze Mediakit met onze tarieven hieronder downloaden.


Mediakit – Tarieflijst

Telegraaf

Wilt u meer informatie over adverteren in Telegraaf Speuders BijzondereZaken.nl?

Verkoopafdeling

E. info@zadkinemedia.nl

T. 010 436 91 24

Aanvraag adverteren Telegraaf Speurders BijzondereZaken.nl

Wat leuk dat u geïnteresseerd bent om te adverteren in Telegraaf Speurders BijzondereZaken.nl. Laat hier uw contactgegevens achter dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.