Panorama is er voor de echte man. Met echte misdaad, foto’s die er echt toe doen en echt informerende ontspanning, oftewel echte infotainment. Harde journalistiek met een losse toon, waar een twist mannenhumor nooit ontbreekt en waar echte vrouwen ook wel om kunnen lachen.


Panorama is inmiddels het enige magazine dat misdaadjournalistiek serieus neemt. Verhalen waarin verbanden gelegd worden, namen genoemd worden en een soms schokkende inkijk in crimineel Nederland geboden wordt. Reportages, ook al een tak van journalistiek waarin Panorama excelleert en een tak van sport waar andere magazines deze meest pure vorm van weekbladjournalistiek inmiddels laten liggen.

Ik wil adverteren > 

Aanvraag adverteren Panorama

Wat leuk dat u geïnteresseerd bent om te adverteren in Panorama. Laat hier uw contactgegevens achter dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

  Tekst en fotografie vertellen een verhaal wat informeert, amuseert en zelfs soms inspireert. Fotografie is door heel het magazine waarschijnlijk wel de meest in het oog springende USP van Panorama. Bijzondere, verbazingwekkende, spannende, schokkende, lachwekkende fotografie. De mix van Panorama is er één die een grote groep mannen aanspreekt, mannen met een brede belangstelling en een wijde blik op de wereld. Mannen die je geen rad voor ogen moet draaien, mannen die weten wat ze willen en soms geïnformeerd maar zeker af en toe ook geamuseerd willen worden. Die doelgroep weet Panorama iedere week te bereiken.

  Wilt u meer informatie over het magazine Panorama en onze tarieven? U kunt onze Mediakit met onze tarieven hieronder downloaden.


  Mediakit – Tarieflijst

  Panorama

  Wilt u meer informatie over adverteren in Panorama?

  Verkoopafdeling

  E. info@zadkinemedia.nl

  T. 010 436 91 24