Nautique is al 26 jaar het meest exclusieve yachting lifestyle magazine van Nederland. Zes keer per jaar kunnen lezers genieten van het goede leven op en aan het water.

Ik wil adverteren > 

Aanvraag adverteren Nautique

Wat leuk dat u geïnteresseerd bent om te adverteren in Nautique. Laat hier uw contactgegevens achter dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

  Nautique richt zich op het topsegment binnen de watersport en verslaat beroemde zeilregatta’s, test de nieuwste motor- en zeilboten, publiceert het laatste nieuws uit de watersportwereld en spreekt tot de verbeelding met prachtige vaartochten, zowel in binnen- als buitenland, en nautische reisreportages. Net zoals de redactie zijn ook de lezers vaak op het water te vinden, met een eigen jacht of op een charterschip, en hechten waarde aan alles wat het leven aangenaam maakt: reizen, luxe producten, techniek, gastronomie en natuurlijk mooie schepen. Nautique presenteert dit alles in een prachtig vormgegeven magazine boordevol spectaculaire fotografie, op de scheidslijn van vakkennis en oogstrelend design.

  Wilt u meer informatie over het magazine Nautique en onze tarieven? U kunt onze Mediakit met onze tarieven hieronder downloaden.


  Mediakit – Tarieflijst

  Nautique 2022

  Wilt u meer informatie over adverteren in Nautique?

  Johan van Dijk

  E. jvandijk@zadkinemedia.nl

  T. 010 436 91 24